به گزارش تابناک شهرکرد- عبدالمجید فدایی اظهار کرد: در پی
مشکوک شدن ماموران بهداشت محیط در بازرسی های هفته گذشته از مراکز تهیه و
توزیع مواد غذایی، پس از استعلام از مراجع ذیربط، جعلی بودن علامت
استاندارد روغن گل افسار مشخص شد.
وی همچنین از جمع آوری بیش از یکهزار و 400 لیتر از این روغن غیر بهداشتی از سطح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خبر داد.
فدایی
درباره مشخصات مکان تولید روغن گل افسار تصریح کرد: روغن های غیر
استاندارد، فاقد مشخصات لازم بوده و بصورت زیرزمینی تولید می شود، اما برخی
صاحبان مراکز عرضه مواد غذایی با وجود آموزش های مرکز بهداشت استان، بدون
توجه به مشخصات و یا بدلیل ارزان قیمتی این مواد خوراکی اقدام به توزیع آن
می کنند.
وی توصیه کرد: این روغن از سطح مراکز غذایی استان جمع آوری شده اما در صورت مشاهده شهروندان از مصرف آن خودداری کنند.
هم اینک بیش از 10هزار مرکز تهیه و عرضه مواد غذایی در چهارمحال و بختیاری فعال است.