به گزارش تابناک شهرکرد- سیروس بیکبکان اظهار کرد: سطح زیر کشت جو آبی در استان هفت هزار و 250 هکتار و جو دیم 14 هزار و 500 هکتار است.
وی افزود: پیشبینی میشود به طور میانگین از هر هکتار جو آبی 3.5 تن و از هر هکتار جو دیم یک تن برداشت شود.
بیکبکان با اشاره به اینکه برداشت جو در شهرستان لردگان آغاز شده است، تصریح کرد: برداشت جو در اراضی دیم تا اواخر مردادماه در استان ادامه دارد.
وی گفت: عمده ارقام جو کشت شده در اراضی استان بهمن، ماکویی و آبیدر است.
بیکبکان با اشاره به پیشبینی 17 هزار هکتاری سطح زیر کشت یونجه در اراضی استان، تصریح کرد: هر ساله به دلیل ثابت بودن سطح زیر کشت این محصول، به طور متوسط از هر هکتار 10 تن برداشت میشود.
وی با بیان اینکه سالانه حدود40 تن بذر اصلاحشده میان کشاورزان توزیع میشود، گفت: نظارت بر کاشت و آمادهسازی مطلوب زمین، استفاده از کودهای پایه پتاسه و فسفر و کودهای آلی، کشت مکانیزه و توجه به تاریخ مناسب کشت از جمله عوامل موثر در کشت این محصول است.
بیکبکان به کشاورزان توصیه کرد: از خرید بذرهای غیراستاندارد و ارقام گرمسیری که سازگار با استان نیست، خودداری کرده و بذر مورد نظر خود را از مراکز معتبر و زیر نظر جهاد کشاورزی خریداری کنند.