مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری:
به گزارش تابناک شهرکرد- مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در استان مردم باید گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند.
کد خبر: ۴۵۳۱۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۶ 04 July 2017

تابناک چهارمحال وبختیاری- عبدالمحمد نجاتی با اشاره به شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در استان اظهار کرد:در این راستا با طرح موضوع در کمیته سلامت و مراقبت غذایی و کمیته ساماندهی کشتارگاه‌های دام استان و با پیگیری‌های مستمر اداره کل دامپزشکی استان و شبکه دامپزشکی شهرستان اردل و دستور صریح مقام قضایی مبنی بر برخورد با قصابی‌های شهر کاج که اقدام به کشتار غیر مجاز و غیربهداشتی دام در خارج از کشتارگاه می‌کردند لزوم پلمپ آن‌ها به منظور جلوگیری از اشاعه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو انجام شد.

وی با بیان اینکه تعداد زیادی از قصابی‌های فعال شهر کاجپس از ابلاغ اخطاریه‌های متعددبا همکاری پرسنل نیروی انتظامی، نماینده شبکه بهداشت و نماینده محیط زیست تعطیل و پلمپ شد ادامه داد:ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یکی از بیماری‌های مشترک و خطرناک بین انسان و دام است که از طریق ترشحات دام آلوده و گزش کنه آلوده به انسان منتقل می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری افزود:یکی از راه‌های پیشگیری از این بیماری نگهداری لاشه‌های استحصالی در سالن پیش سرد و کشتارگاه به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 0 تا 4 درجه سانتی‌گراد یخچال است.

نجاتی کشتار در کشتارگاه‌ها، لیبل‌گذاری و نگهداری گوشت در دمای 0 تا 4 درجه سانتی‌گراد یخچال و همچنین حمل لاشه با خودروهای دارای سردخانه‌ تا مراکز عرضه تحت نظارت دامپزشکی را در پیشگیری و کنترل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو مهم عنوان کرد و اظهار داشت:با توجه به اینکه کشتار دام در شهر کاج خارج از کشتارگاه و در معابر عمومی انجام می‌شود، خطر بروز بیماری فوق همواره وجود دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار