به گزارش تابناک شهرکرد- عبدالمحمد نجاتی اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور هر ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، دامپزشکی استان و شبکههای تابعه با تشکیل اکیپهای ثابت و سیار نظارت و بازرسی، اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی از جمله قصابیها، فروشگاههای مرغ و ماهی، رستورانها و طباخیها، خودروهای حمل فراوردههای خام دامی و کشتارگاههای دام و طیور میکنند.
وی افزود: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی از طریق نظارت بر چرخه تولید تا مصرف فراوردههای خام دامی، این اداره کل با تشکیل 17 اکیپ بازرسی سیار و 9 اکیپ ثابت از ابتدا تا پایان ماه مبارک رمضان نظارتهای بهداشتی خود را در دو شیفت صبح و بعد از ظهر انجام میدهد.
نجاتی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفنهای 8-33339007 و تلفن گویای 1512 اداره کل را مطلع سازند و در شهرستانها نیز با شبکههای دامپزشکی تماس حاصل کنند..