تابناک چهارمحال وبختیاری- معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ارائه تسهیلات به تنهایی اشتغالزا نیست و باید با تدبیر و نگاه جدید شغل ایجاد کرد.
کد خبر: ۶۱۳۸۳۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶ 31 May 2018
به ‌گزارش تابناک شهرکرد- عیسی منصوری در جمع فرمانداران شهرستان‌های کیار، کوهرنگ، اردل و فارسان و مدیران شهرستانی این چهار شهرستان، اظهار کرد: اولویت اجرای با برنامه‌هایی است که به صورت فراگیر در کشور در حال اجرا است.
وی با اشاره به اختصاص به بیش از 300 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به چهارمحال و بختیاری، افزود: اعطای این تسهیلات از بهمن ماه سال گذشته آغاز شده است و باید تا پایان شهریور ماه امسال توسط وزارت کار انجام شود.
منصوری تصریح کرد: بانک‌های عامل ممکن است زمان بیشتری بخواهند، اما امید است بخش دولتی تا پایان شهریور ماه امسال طرح‌های اشتغالزای خود را معرفی کنند و تاکنون در برخی مناطق کشور بیش از ظرفیت آنان به بانک‌ها طرح معرفی شده است.
وی با بیان اینکه تلاش می‌شود به شکل هدفمند این تسهیلات ارائه شوند، تصریح کرد: در اشتغال فراگیر برای چهارمحال و بختیاری بیش از 400 میلیارد تومان منابع در اختیار گذاشتیم تا به رونق کسب و کار در استان کمک کند.
منصوری مداخله‌سازی برای ایجاد اشتغال و استفاده از ظرفیت انسانی و جغرافیایی استان را ظرفیت مناسبی دانست و گفت: با ایجاد کمپینگ‌های عشایری که یک سبک است و طرح موفقی خواهد شد، می‌توان به ایجاد اشتغال کمک کرد.
وی شکل‌دهی انواع جدید گردشگری که در دنیا تقاضای بسیاری برای آن وجود دارد را یکی دیگر از پتانسیل‌های استان عنوان کرد و گفت: اکنون در برخی حوزه‌ها در استان ظرفیت صادراتی وجود دارد و این امر ایجاد شرکت‌های صادراتی جدید را می‌طلبد.
منصوری با اشاره به اینکه ارائه تسهیلات به تنهایی اشتغالزا نیست و باید با تدبیر و نگاه جدید شغل ایجاد کرد، تاکید کرد: با وزارت جهاد کشاورزی توافق شده است تا به خرید اصلاح‌نژاد دام و ایجاد دامداری صنعتی با شرط شناسنامه‌دار شدن دام، تسهیلات ارائه شود.
وی با بیان اینکه در حوزه فرش دستباف در استان، اگر بازار فروش و قرارداد فروش تامین است اقدام به ارائه تهسیلات شود، خاطرنشان کرد: در پوشاک سقفی برای ارائه تهسیلات نداریم.
منصوری تاکید کرد: بیکاری در این استان نرخ بالایی دارد و می‌توان در رشته‌هایی همانند آی‌تی و گردشگری اقدام به توسعه کرد.
وی خاطرنشان کرد: صنعت کارخانه‌ای با وجود دوره رکود جوابگو نیست اما پوشاک در استان در این دوران رونق می‌گیرد پس نباید برای طرح‌هایی که در دوره رکورد، پاسخگو نخواهد بود تسهیلات ارائه داد.
منصوری وجود رفتینگ در استان را یک پتانسیل شاخص دانست و گفت: برای چنین طرح‌هایی که می‌تواند ار تمام دنیا، گردشگر به این استان آورد، تسهیلات بلاعوض ارائه می‌دهیم و برای آن منبع ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه زمانی وام موضوعیت دارد که جهت‌گیری مشخص و بستر برای ایجاد شغل آماده شده باشد، گفت: همکاری و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، مهم‌ترین عامل موفقیت است.
منصوری گفت: عدم تطابق میان آموزش فنی و حرفه‌ای با نیازهای اشتغال در جامعه وجود دارد و در حقیقت نیازها موارد دیگری هستند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار