در چهارمحال و بختیاری صورت گرفت
تابناک چهارمحال وبختیاری- معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: تولید گوشت با چربی کم با دو رگ‌گیری از گوسفند لری بختیاری و رومانف در استان افزایش یافت.
کد خبر: ۶۸۴۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴ 27 November 2018
به گزارش تابناک شهرکرد- و به نقل از روابط عمومی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری؛ سام مردانی گفت: پرورش گوسفند نژاد جدید سال جاری با بهره‌گیری از ۱۵ رأس قوچ خارجی «رومانف» در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: در مرحله نخست پرورش گوسفند نژاد جدید از دو هزار رأس گوسفند لری و بختیاری به صورت تلقیح مصنوعی و لاپارسکوپی استفاده شد.
وی اضافه کرد: اجرای این طرح در چند مرحله از سال ۹۰ با هزینه سه میلیارد ریال در استان آغاز شد.
مردانی هماز آغاز مرحله دوم پرورش گوسفند نژاد جدید با استفاده از یک هزار رأس گوسفند لری و بختیاری خبر داد و گفت: چند قلوزایی و کاهش چربی در گوسفندان از اهداف اجرای این طرح است که ۲۰۰ میلیارد ریال صرفه اقتصادی برای کشور به همراه داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با اجرای این طرح پنج درصد به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت تولیدی دام سبک استان اضافه شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار