انجیرهای دیم خفر راهی بازار می شود

برداشت انجیر دیم از دومین انجیرستان دیم استان فارس آغاز شد.
کد خبر: ۱۰۶۲۸۱۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴ 21 August 2022

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: سطح زیر کشت انجیرستان های دیم شهرستان خفر ۵ هزار و ۵٠٠ هکتار است.

سازگاری با محیط منطقه، کم آب بر بودن و متمرکز بودن این انجیرستان ها، زمینه را برای سرمایه‌گذاری در بخش تبدیلی و بسته بندی فراهم کرده است.

تازه خوری استفاده در صنایع کیک، کلوچه، حلوا، شربت و مربا از کاربرد‌های مهم این میوه است.

برداشت این محصول از اواخر مرداد آغاز شده است و تا اوایل مهر ادامه دارد و برای بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت فصلی شغل ایجاد شده است.

متوسط برداشت این محصول یک تن در هکتار است، اما با توجه به بارندگی‌های اخیر و ایجاد خسارت به این انجیرستان ها، برداشت این محصول به ۴۰۰ کیلوگرم در هکتار رسیده است.

 

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار