استاندار ایلام خبر داد؛

تونل شماره یک اربعین تا دو ماه دیگر به بهره برداری می رسد

تونل شماره یک اربعین تا دو ماه دیگر به بهره برداری می رسد استاندار ایلام اظهار داشت : بعد از اربعین به سرعت کار تکمیل این طرح آغاز شده و هم اکنون در دست اجرا است.
کد خبر: ۱۱۳۲۹۷۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰ 20 October 2023

 به گزارش تابناک ایلام؛ بهرام نیا افزود : تونل شماره یک اربعین ۸۴۴ متر طول دارد که عملیات لاینینگ ۴۲۰ متر آن انجام شده است این تونل تا ۲ ماه آینده تکمیل و زیربار ترافیک می رود.

وی گفت : با تکمیل این تونل و چهار خطه شدن مسیر ایلام به مهران، شاهد کاهش میزان تصادفات جاده ای در ایام اربعین و در طول سال خواهیم بود.

بهرام نیا ادامه داد : با تکمیل روشنایی تونل شماره یک، این پروژه طبق زمانبندی تعیین شده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد : تونل های شماره یک و ۲ مسیر ایلام به مهران در اربعین امسال نقش بسیار مهم در تسهیل در تردد زوار و روان سازی ترافیک جاده ای در این مسیر داشتند./ع

 

بیشتر بخوانید:

آخرین اخبار