به گزارش تابناک از خراسان جنوبی، گرچه معتقدم پنج میز توسعه در منظومه فکری دهمین استاندار شامل توسعه معادن، گردشگری،کشاورزی، اقتصاد مرز و نظم دهی به پروازهاست، اما هر فردی که دلش برای استان میسوزد، می تواند با استاندار دهم ارتباط مستقیم بگیرد.چرا که او برای به نتیجه رساندن طرح هایش با گشاده رویی به استقبال دلسوزان خراسان جنوبی میرود.
استاندار دهم خراسان جنوبی، متخصص در شبکه سازی و ارتباط با گروههای مرجع اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.
حدود یک ماه و نیم از آغاز بکار استاندار می گذرد، «سید محمد رضا هاشمی» مدیر اجرایی و سیاست مدار خراسانی با کوله باری از تجربه اجرائی وحاکمیتی در بخش های مختلف وزارت کشور،نخستین
استاندار خراسان جنوبی است که قبل از سکانداری در این دیار، در استانی بسیار توسعه یافته تر به نام استان سمنان حدود سه سال موفق را پشت سر گذاشته است.
هرچند 45 روز برای سنجش موفقیت یا عدم موفقیت یک مدیر مدت زمان کوتاهی است؛ اما برآیند نظرات گروههای مرجع وکارشناسان و مدیران دستگاههای اجرائی و همچنین فعالین بخش خصوصی میتواند مسیر مورد نظر هاشمی برای توسعه استان را مشخص کند.
تجربه استاندار در سمنان و همچنین فرماندار شهر بزرگی مانند مشهد که به تنهایی حدود 6 برابرخراسان جنوبی جمعیت دارد، به یاری او آمده تا بتواند با شناخت کامل شخصیت های توسعه گرا و دلسوز استان ساز وکاری را تعیین کند که طی دو تا سه سال بتواند ضمن تکمیل برخی زیر ساختهای حیاتی استان ،چرخ های توسعه را به حرکت درآورد.
با تجربه 20 ساله در فضای سیاسی و اجتماعی استان و به عنوان یک فعال اقتصادی و رسانه ای با حضور در برخی جلسات اقتصادی وتوسعهای به ریاست استاندار و بررسی مطالب رسانه های استانی، نقشه راه استاندار را دریافته ام.
هاشمی اگرچه تمرکز خود را بیشتر بر توسعه ارتباطات و تاثیرگذاری بخش خصوصی در فرآیند سیاست گذاری مدیران ارشد پایه گذاری کرده است اما برنامه کوتاه و میان مدت استاندار دهم تکمیل زیر ساختها، و برنامه توسعه بلند مدت او با محوریت معدن، کشاورزی، گردشگری، اقتصاد مرز ونظم دهی پروازها شکل گرفته است.
به نظر می رسد استاندار خراسان جنوبی در گام نخست تکمیل زیر ساختهای ارتباطی همچون فرودگاه و نظم دادن به پروازها و اتمام راههای مواصلاتی اقتصادی همچون مسیر بیرجند به ماهیرود وبیرجند به مشهد را در دستور کار قرار داده است.
همزمان با تکمیل زیرساخت های حمل ونقل؛ به نتیجه رساندن موضوع انتقال آب از دریای عمان به استان در نگاه هاشمی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
به موازات تکمیل این دو طرح ورود هدفمند و تشکیلاتی بخش خصوصی در حوزه سیاست گذاری و تصمیم سازی در 5 محور توسعه ای شامل سرمایه گذاری در معادن و وصنایع معدنی، برندسازی وتشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی و استراتژیک استان شامل زرشک زعفران عناب ، شناساندن ظرفیت های گردشگری خراسان جنوبی به فعالین کشوری و بین المللی این حوزه،تکمیل زیرساختهای ارتباطی و استمرار پروازها، بهبود شاخص های اقتصادی به ویژه در بخش اقتصاد مرز و توسعه مراودات تجاری در تمامی رویه های تجاری اعم از صادرات واردات وترانزیت کالا مورد نظر استاندار قرار دارد.
به نظر میرسد استاندار خراسان جنوبی در همین مدت کوتاه، مسیر روشنی را برای توسعه برگزیده است و افراد سالم،متخصص و بی حاشیه ای را برای به نتیجه رساندن طرح هایش انتخاب کرده است و هر فرد دلسوز استان میتواند با او ارتباط مستقیم برقرار کند، او با گشاده رویی به استقبال دلسوزان استان خراسان جنوبی خواهد امد.
/س