با حضور مسئولان استانی صورت گرفت

امضای تفاهم‌نامه مهارت‌آموزی و اشتغال‌زایی؛ گامی مهم در توسعه صنایع مس و حمایت از کارآفرینی در استان کرمان

گروه استان ها- تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه برای توسعه مهارت‌آموزی، کارآفرینی و اشتغال‌زایی در صنایع پایین‌دستی مس و صنایع دستی در راستای توسعه مهارت‌های شغلی، توانمندسازی نیروی کار و حمایت از تولیدات مسی و صنایع دستی در کرمان امضا شد.
کد خبر: ۱۱۹۷۵۰۲
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۰ 13 March 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کرمان، احسان نمازی‌زاده مدیرعامل مجتمع مس شهید باهنر عصر امروز در این مراسم که در سالن کنفرانس مجتمع مس شهید باهنر کرمان و با حضور مدیران کل آموزش و پرورش، کار، فنی و حرفه‌ای و همچنین نماینده کرمان در مجلس برگزار شد، با تأکید بر اهمیت توسعه صنایع پایین‌دستی مس، از افتتاح خط تولید گرده مس در این مجتمع خبر داد. 

وی اعلام کرد: ما خود را حامی صنایع دستی می‌دانیم و در راستای حمایت از این بخش، علاوه بر آموزش فعالان این حوزه، در بازاریابی و ایجاد بازار فروش محصولات مسی نیز همکاری خواهیم کرد.

نمازی‌زاده همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره تولیدات صنایع دستی در سال آینده خبر داد و افزود: در حال رایزنی با بنیاد علوی هستیم تا برای تأمین مالی فعالان صنایع دستی صنعت مس حمایت‌های لازم صورت گیرد.

 

مهارت‌آموزی؛ کلید اشتغال پایدار

افشین شهرکی، مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کرمان، با اشاره به جایگاه این استان در حوزه مهارت‌آموزی، از تشکیل کنسرسیوم اشتغال و مهارت‌افزایی با ۵۵ عضو برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: استان‌های دیگر نیز از این طرح الگوبرداری کرده‌اند.

وی با تأکید بر اهمیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای تأمین نیروی کار ماهر در صنایع، تصریح کرد: باید فرهنگ کار را در جامعه ارتقا دهیم. مشکل اصلی صنایع، کمبود نیروی ماهر آموزش‌دیده است و کشور به افراد کارآمد در حوزه اشتغال نیاز دارد.

 

نقش آموزش و پرورش در توسعه مهارت‌ها

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز بر افزایش هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تأکید کرد و گفت: در حال حاضر ۴۶ درصد دانش‌آموزان به این سمت هدایت می‌شوند و هدف‌گذاری ما افزایش این رقم به ۶۰ درصد است.

 

ظرفیت‌های اشتغال‌زایی صنعت مس در کرمان

علیرضا ابراهیمی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان، ضمن ارزیابی مثبت این تفاهم‌نامه، گفت: کرمان ظرفیت‌های بالایی در صنعت مس برای ایجاد اشتغال دارد. راهبرد توسعه منطقه‌ای تدوین شده و مهارت‌آموزی یکی از مطالبات مهم این حوزه است.

وی از همکاری‌های آتی با شرکت‌های صنعتی برای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد و تصریح کرد: ضریب اشتغال ناقص در استان ۴.۸ درصد است که نشان‌دهنده پایداری اشتغال در کرمان است.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار