رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با تابناک مطرح کرد:

مراکز غیردولتی کشاورزی با وجود «جنگ رمضان» فعالند

گروه استان‌ها – «یاسر محمودی» رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی اعلام کرد: مراکز خدمات غیردولتی کشاورزی در شهرستان‌های استان چهارمحال و بختیاری، با وجود شرایط خاص «جنگ رمضان» در فروردین‌ماه ۱۴۰۵، به فعالیت خود برای تأمین امنیت غذایی کشور ادامه می‌دهند.
کد خبر: ۱۲۲۰۰۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۹ 29 March 2026

مراکز غیردولتی کشاورزی با وجود «جنگ رمضان» فعالند

«یاسر محمودی»، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی در گفتگو با خبرنگار تابناک در استان چهارمحال و بختیاری، اعلام کرد: مراکز خدمات غیردولتی کشاورزی در شهرستان‌های استان چهارمحال و بختیاری، با وجود شرایط خاص «جنگ رمضان» در فروردین‌ماه ۱۴۰۵، به فعالیت خود برای تأمین امنیت غذایی کشور ادامه می‌دهند.

وی ادامه داد: این مراکز با آمادگی کامل در حال خدمت‌رسانی به کشاورزان و تولیدکنندگان هستند.

 رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی بیان کرد: تداوم ارائه خدمات در این مراکز، تضمین‌کننده پایداری تولید و امنیت غذایی در شرایط حساس کنونی است.

وی افزود: تلاش بی‌وقفه کارکنان این مراکز، نقش مهمی در حفظ روند تولید و توزیع محصولات کشاورزی ایفا می‌کند.

 محمودی اظهار کرد: نظارت مستمر بر فعالیت این مراکز برای اطمینان از ارائه خدمات مطلوب به کشاورزان در دستور کار قرار دارد. وی ادامه داد همکاری با سازمان‌های ذیربط برای تقویت زیرساخت‌های بخش کشاورزی و پشتیبانی از تولیدکنندگان ادامه خواهد یافت.

 رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی، در پایان تأکید کرد؛ امنیت غذایی خط قرمز ماست و تمامی تلاش خود را برای حفظ آن به کار خواهیم بست.

انتهای پیام/

 

منبع: تابناک
آخرین اخبار