مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان:

هلال احمر دریچه جدیدی در زمینه رسیدگی به آسیب های اجتماعی باز کرد

هلال احمر دریچه جدیدی در زمینه رسیدگی به آسیب های اجتماعی باز کرد مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان گفت: جمعیت هلال‌احمر با توجه به رسالت های خود و گسترش آسیب های اجتماعی دریچه جدیدی را برای مواجه و مقابله با آنها گشوده است.
کد خبر: ۶۴۸۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۰ 27 August 2018

علی خدادادی در آیین گشایش سالن چند منظوره شهدای امدادگر جمعیت هلال‌احمر ماهشهر اظهار کرد: جمعیت هلال‌احمر یک مجموعه مشاع است که به همه تعلق دارد و تفاوت آن با سایر مجموعه ها همین تعلق خاطر آن است.

وی افزود: هلال احمر با توجه به رسالت های خود و گسترش آسیب های اجتماعی دریچه جدیدی را برای مواجه و مقابله با آنها گشوده است.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان تصریح کرد: با توجه به تعریف جدید یونسکو از سواد آموزش منجر به تغییر نگرش می شود و تغییر نگرش تغییر عادات و باور ها و رفتارها را به دنبال دارد.

خدادادی ادامه داد: در آینده نزدیک برنامه هایی را برای مقابله با آسیب های اجتماعی و طبیعی در دست اجرا دارد تا زمینه توانمندسازی مردم را فراهم کند.

وی در پایان بیان کرد: جمعیت هلال‌احمر به دلیل چند وجهی بودن می تواند به هم افزایی در زمینه مقابله با بلایای طبیعی و آسیب های اجتماعی کمک کند.

 

منبع: مهر

آخرین اخبار