کلاهبرداری به بهانه ثبت نام خرید واکسن کرونا

سرپرست پلیس فتا استان البرز در خصوص کلاهبرداری از طریق ثبت نام برای خرید واکسن کرونا هشدار داد.
کد خبر: ۹۵۱۹۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۱ 31 March 2021

به گزارش «تابناک البرز» سرهنگ رسول جلیلیان اظهار کرد: به تازگی کلاهبرداران  مجازی با ایجاد صفحه  در فضای مجازی اقدام به تبلیغ فروش واکسن کرونا کرده و شهروندان را تشویق به ثبت نام در صفحه درخواست کنندگان این واکسن می کنند و از این طریق اطلاعات فردی و بانکی شهروندان را دریافت و وجوه حساب های بانکی آنها را خالی می کنند.

وی با بیان اینکه شهروندان به این تبلیغات هیچ گونه توجهی نکنند، افزود: کاربران فضای مجازی به هیچ وجه اطلاعات بانکی و فردی خود را در اختیار صفحات نامعتبر قرار ندهند.

سرهنگ جلیلیان در پایان  با بیان اینکه هرگونه تبلیغ برای فروش واکسن کرونا در فضای مجازی ممنوع بوده و پلیس فتا با این موضوع برخورد خواهد کرد یادآور شد: هموطنان عزیز در صورت مواجهه با موارد و صفحات مشغول می توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir  بخش مرکز فوریت‌های پلیسی، لینک ثبت گزارش های مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.

آخرین اخبار