وزیر آموزش و پرورش خبر داد

واریز ۸۰ همت پاداش به حساب بازنشستگان فرهنگی در چهارمحال و بختیاری

گروه استان‌ها - وزیر آموزش و پرورش در نشستی با فرهنگیان چهارمحال و بختیاری، از واریز دو پاداش بالغ بر ۸۰ همت به حساب بازنشستگان آموزش و پرورش در طول یک سال خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۷۲۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸ 09 February 2026

واریز ۸۰ همت پاداش به حساب بازنشستگان فرهنگی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار تابناک از استان چهارمحال و بختیاری، «علیرضا کاظمی» وزیر آموزش و پرورش در نشست با فرهنگیان این استان اظهار کرد: برای اولین بار در کشور طی یک سال، دو پاداش با مجموع مبلغی بالغ بر ۸۰ همت به حساب بازنشستگان واریز شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر، ۴۵ قلم پرداختی مانند:حق‌الزحمه،حق‌التدریس‌ها و سرانه‌ها در آموزش و پرورش به‌روز پرداخت می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش به دلیل گستردگی، با چالش‌های متعددی روبه‌رو است، اما در سال گذشته ۱۱۰ هزار نیرو استخدام شد و برای سال جاری نیز ۸۵ هزار مجوز استخدام اخذ شده است.

وی گفت: همین امر باعث شد آغاز سال تحصیلی دوم مهرماه، آرام و کم‌دغدغه‌ای را پشت سر بگذاریم.

کاظمی همچنین به موضوع رتبه‌بندی معلمان اشاره کرد و افزود: ارتقای رتبه‌بندی معلمان با توجه به شرایط سخت کشور در حال انجام است و تاکنون ۲۰ تا ۳۰ هزار فرهنگی ارزیابی شده‌اند.

وی بیان کرد: این موضوع برای تکمیل، نیازمند هشت همت اعتبار است.
کاظمی در پایان بر تحول در برنامه‌های درسی و ساختار آموزش و پرورش تأکید و خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری اصلی، تحول در نظام تعلیم و تربیت از پیش‌دبستانی تا دانشگاه و متمرکز کردن اختیارات و منابع در سطح مدرسه است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار