به گزارش «تابناک چهارمحال و بختیاری» به نقل از ایرنا، سمیه جوادی روز پنجشنبه افزود: توصیه میشود پس از توزیع واکسن آنفلوآنزا گروههای پرخطر از جمله مادران باردار، افراد دارای نقص ایمنی، کودکان زیر پنج سال، بیماران خاص و دیالیزی نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.
وی ادامه داد: از روزهای پایانی شهریور تا اوایل آبان بهترین فرصت برای تزریق واکسن آنفلوآنزاست و با توجه به اینکه ویروس خطرناکی است و در ترکیب با ویروس کووید شدت بیشتری میگیرد از همین رو تزریق این واکسن برای گروههای پرخطر ضروری است.
معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری در ادامه با بیان اینکه موردی از ابتلا به تب دِنگی در استان تاکنون گزارش نشده است اظهار داشت: در تابستان امسال طغیان بیماری مشخصی در استان گزارش نشد.
بیماری آنفلوانزا یک عفونت حاد تنفسی است که سالیانه پنج تا ۱۵ درصد از جمعیت را آلوده میکند و به سه نوع ویروس آنفلوآنزا به نامهای آ. ب. ث تقسیمبندی میشود.
بنا بر گزارشهای پزشکی، علائم آنفلوآنزا با سرماخوردگی شباهتهای زیادی دارد و به طور دقیق نمیتوان علایم مجزایی برای این بیماری ذکر کرد، اما تب، درد عضلانی، اسکلتی، تهوع و استفراغ در بین افراد مشکوک به آنفلوانزا مشاهده میشود.
سال گذشته حدود ۶ هزار دُز واکسن آنفلوآنزا در چهارمحال و بختیاری تزریق شد.