اعتبارات نیر قطره چکانی است

رییس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری نیر از قطره چکانی بودن اعتبارات بخش گردشگری این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۶۸۹۱۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۹ 30 July 2015
ایرج سپیدکار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کمبودها و ناکافی بودن اعتبارات نمی تواند در بخش گردشگری این شهرستان تحولی ایجاد کند.

او اظهار کرد: شهرستان نیر پل ارتباطی استان های شمال غرب کشور و یکی از مقاصد و مسیرهای اصلی گردشگری استان اردبیل است ولی مورد کم توجهی قرار گرفته و در زیرساخت های گردشگری نیر مشکلاتی وجود دارد که توجه جدی ساماندهی و توسعه و مرمت آنها لازم است.

سپیدکار با بیان این که در این شهرستان از مجموع آثار تاریخی 76 اثر تاکنون در فهرست ملی کشور ثبت شده گفت: از مجموع 37 منطقه نمونه گردشگری استان اردبیل هفت منطقه در این شهرستان واقع است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح تکمیل و اصلاح راه دسترسی ، پازل بندی و جدول گذاری و ایجاد حوضچه پمپاژ آب و تکمیل و راه اندازی آبشار نوالار نیر اشاره کرد و افزود: به زودی امکانات مناسب اقامتی در این منطقه ایجاد می شود.

سیپیدکار گفت: امسال یک میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی برای توسعه امکانات گردشگری منطقه نمونه بولاغلار نیر اختصاص یافته است.

او همچنین در زمینه برگزاری دهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی بیان کرد: با توجه به اقبال عمومی و رضایت گردشگران امسال این جشنواره برای اولین بار به صورت ملی به مدت دو روز از 29 مرداد در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار برگزار می شود.

وی معرفی صنایع دستی و آش های محلی و سنتی شهرستان و استان اردبیل را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره ذکر کرد و افزود: علاقمندان برای شرکت در این جشنواره می توانند به اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری نیر مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 04532284348 تماس بگیرند.

شهرستان نیر با آثار فراوان باستانی ، تاریخی ، آب های گرم و سرد و مناظر و چشم انداز های طبیعی ، آب و هوای بسیار مطبوع و واقع شدن در دامنه های سر سبز سبلان شهرستان نیر در 30 کیلومتری جنوب اردبیل و در مسیر جاده ترانزیتی اردبیل ، سراب واقع شده است.

نیر از طرف شمال به مشگین شهر ، از جنوب به شهرستان کوثر (گیوی) ، از شرق به بخش مرکزی هیر اردبیل و از غرب به شهرستان سراب و میانه محدود می شود.

پل تاریخی قرمز (قرمیزی کورپی) بر روی رودخانه آغلاغان یا نیرچائی مربوط به دوره صفوی که در بافت مرکزی شهر ، بقعه کورائیم در روستای کورائیم متعلق به قرن هفتم هجری در 40 کیلومتری نیر ، کاروانسرای شاه عباسی یا رباط سنگی در 10 کیلومتری غرب درکنار جاده قدیم نیر ، سراب ، دهکده های صخره ای اباذر ، گلستان با فضاهای معماری خاص در 5/9 کیلومتری جنوب نیر ، غار فرهاد یا فرهاد کهلی در 17 کیلومتری غرب نیر ، آیی قالاسی و آب معدنی بوشلی در پنج کیلومتری غرب نیر ، سنگ افراشته های دوران باستان در 17 کیلومتری روستای میمند و شمال نیر تپه قلعه یئری در روستای دابانلو 53 کیلومتری جنوب شرقی نیر ، آب معدنی حمام و قبرستان قره شیران در 10 کیلومتری جنوب نیر ، دژ و پناهگاه زیرزمینی گلستان در 12 کیلومتری شمال شرق نیر ، استخر و دژ بوینی یوغون در دهکده کورعباسلو ، چشمه های جوشان و دیدنی بولاغلار در یک کیلومتری شمال نیر قرار دارد و این محل همراه با گیاهان بومی همچون بولاغ اوتی (آب تره) و امکانات استراحتی و تفریحی از جاهای باصفای شهرستان بشمار می رود.

همچنین آب معدنی قینرجه در شش کیلومتری غرب نیر و کنار جاده نیر به سراب ، چشمه آب گرم حمام دره سی ایلانجیق در هشت کیلومتری غرب نیر ، چشمه دیب سیز گول در چهار کیلومتری جنوب نیر ، دامنه باصفای ارتفاعات کوه قصر در شمال غرب نیر و بزگوش در جنوب نیر که به عنوان ییلاق طایفه ایل شاهسون مورد استفاده قرار می گیرد ، چشمه ایستی سو (سقزچی) در چهار کیلومتری جنوب نیر ، سد مخزنی یامچی در پنج کیلومتری شهرستان نیر و در کنار روستای یامچی سفلی ، دهکده توریستی سبلان آفتاب نیر (قینرجه- بوشلو) در پنج کیلومتری جاده نیر به سراب از جمله آثار دیدنی شهرستان نیر است.
منبع: ایرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار