هاجر رحیم خانی بیان کرد : برداشت این محصول از اردیبهشت ماه شروع شده و تا نیمه اول خرداد ماه به طول می انجامد.
وی افزود: عملکرد این محصول در هر هکتار 50تن است که پیش بینی می شود یک هزار و 750تن محصول در این شهرستان برداشت شود.
پارسال نیز حدود 35 هکتار از زمین های کشاورزی در این شهرستان به محصول پیاز اختصاص داشت و حدود 875تن محصول در این شهرستان تولید شد.
شوشتر از قطب های مهم کشاورزی در استان خوزستان است .
در شهرستان شوشتر بیش از 75 هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم وجود دارد.
شهرستان شوشتر دارای سه بخش مرکزی، میان آب و شعیبیه است که مرکز آن در 89 کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.
منبع: ایرنا