دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار کرد: کارشناسان دامپزشکی در قالب 88 اکیپ ثابت و 60 اکیپ سیار، در روزهای تاسوعا و عاشورا کنترل و نظارت بهداشتی بر عرضه گوشت در سطح خوزستان و شهرستانهای تابعه را بر عهده دارند.
وی افزود: این فعالیتها توسط 36 دامپزشک، 93 بازرس بهداشتی و 29 ناظر شرعی انجام میشود.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: این طرح در راستای عرضه گوشت بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان اجرا میشود و کارشناسان این ادارهکل علاوه بر نظارت بهداشتی، آگاهی و اطلاعات لازم درخصوص نحوه کشتار، مشخصات دام سالم و بیماریهای دامی قابل انتقال به انسان را در اختیار مردم و هیاتهای عزاداری قرار میدهند.
کنارکوهی توصیه کرد: شهروندان برای حفظ بهداشت محیط و سلامت مصرفکنندگان و همچنین پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام، از کشتار دام در معابر عمومی خودداری کنند.