راه اندازی 10 طرح تعاون روستایی در اصفهان نیازمند تسهیلات بانکی

مدیر سازمان تعاون روستایی اصفهان گفت: ۱۰ طرح تعاون روستایی در این منطقه برای افتتاح و راه اندازی نیازمند پرداخت تسهیلات بانکی است .
کد خبر: ۹۷۳۳۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۳ 23 June 2021

محسن حاج عابدی ارزش این طرح‌ها را  ۴۰۰ میلیارد تومان تخمین زد و  افزود: این طرح‌ها در قالب زنجیره ارزش در بخش‌های صنایع تبدیلی لبنی، گیاهان دارویی، بسته بندی گوشت، سورتینگ محصولات کشاورزی، طرح زیست محیطی نیروگاه زیست توده (به‌عنوان یک طرح فراملی) و ذخیره سازی و کنستانتره میوه، روستا بازار و اصلاح و توسعه کشتارگاه‌های تعاونی‌ها در شهرستان‌های استان اصفهان اجرایی شده است.

به گفته وی، این طرح‌ها برای افتتاح در سال جاری آماده شده است و همه دارای مجوز هستند و در صورت ارائه تسهیلات به این طرح‌ها می‌توانیم حرکت‌های بنیادی خوبی را شروع کنیم.  

وی ادامه داد: مجموعه برنامه‌های این سازمان بر اساس سند چشم انداز تا ۱۴۰۴ طراحی شده است و سال به سال بر اساس این نقشه راهبردی حرکت می‌کنیم.  

مدیر سازمان تعاون روستایی اصفهان اظهار داشت: همه اقدامات این سازمان از جمله فعالیت در حوزه تامین و توزیع نهاده‌ها، تقویت زیرساخت‌ها، ایجاد زنجیره‌های ارزش، عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و روستا بازارها اولویت‌های از این سالجاری در این مجموعه است.

وی اضافه کرد: فعالیت در حوزه خرید تضمینی محصولات کشاورزی، خرید مداوم شیر در طول سال و تامین و توزیع نهاده‌های کشاورزی و دامی از دیگر برنامه‌های این سازمان است.  

حاج عابدی خاطرنشان کرد: تقویت زیرساخت‌های صنایع تبدیلی و زنجیره ارزش در بخش کشاورزی و تقویت نظام بازار و پرداختن به نظام بازار محصولات کشاورزی از اولویت دارترین برنامه‌های سازمان تعاون روستایی استان اصفهان در سالجاری است.

وی با بیان اینکه بطور قطع برای اجرای این برنامه‌ها موانع و مشکلات پیش روی ما وجود دارد افزود: کار اجرای این طرح‌ها در سازمان تعاون روستایی اصفهان مبتنی بر برنامه است و طبق نقشه راه سال به سال و شهرستان به شهرستان مشخص شده و باید در این چارچوب حرکت کنیم.

مدیر سازمان تعاون روستایی اصفهان گفت: سیاست‌ها و اولویت‌های سالانه این مجموعه توسط مرکز(تهران) ابلاغ می‌شود و باید در آن چارچوب حرکت کنیم و کارها را به پیش ببریم.

وی یادآور شد: یکی از برنامه‌های ما در حوزه زنان و تشکل‌ها و تعاونی‌های زنان است که این تعاونی‌ها در ۲ سال گذشته به‌عنوان نمونه کشوری انتخاب شدند.

حاج عابدی با بیان اینکه تقویت شرکت‌های تعاونی زنان به‌عنوان یکی از اولویت‌های سازمان تعاون روستایی است گفت: ۱۰ تعاونی زنان در استان فعال است که جذب اعضای جدید، ایجاد تعاونی های زنان جدید و توانمند سازی در ساختار مدیریتی تعاونی‌های زنان و اشتغالزایی و ایجاد صندوق‌های اعتباری خرد زنان روستایی در حوزه این تعاونی‌هاست.

وی اضافه کرد: آموزش و توانمندسازی زنان روستایی در حوزه‌های مختلف بسته بندی، خشک کردن محصولات، صنایع تبدیلی و ایجاد کارگاه‌های کوچک در روستاها جزو برنامه‌های این سازمان در حوزه زنان روستایی است.

مدیر سازمان تعاون روستایی اصفهان افزود: همکاری با صندوق بیمه محصولات کشاورزی به‌عنوان  یکی از برنامه‌های این مجموعه در راستای فرهنگ‌سازی استفاده از بیمه محصولات کشاورزی و راهکاری برای جبران خسارات حوادث غیر مترقبه در بخش کشاورزی محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: مواردی از قبیل بیمه محصولات کشاورزی را از طریق شرکت‌های تعاونی تولید دنبال می‌کنیم.

حاج عابدی افزود: شرکت‌های تعاونی تولیدی در استان به کشاورزان در بخش‌های مختلف خدمات ارائه می‌دهند باید کارگزار بیمه محصولات کشاورزی باشند اما در استان اصفهان این کار انجام نشده و این تعاونی‌ها بازاریاب شرکت‌های بیمه گر هستند برای مجموعه تعاون روستایی قابل قبول نیست.

وی گفت: از مسوولان بانک کشاورزی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی تقاضا داریم که کارگزاری مستقلی به مجموعه تشکل‌های این سازمان واگذار کنند تا به افزایش بیمه در روستاها کمک کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار