کد خبر: ۱۰۷۰۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۷ 06 October 2015
مدیرعامل اتحادیه دامداران استان البرز گفت: براساس آمار موجود سالانه 400 هزار تن در استان البرز تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، موسی شرلی بعد از ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: توجه به امور دام در این استان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد یکی از مهمترین مسائلی است که باید بیش از پیش به آن توجه شود.

وی ادامه داد: در این راستا همچنین سالانه 48 هزار تن گوشت قرمز نیز در این استان تولید می‌شود که با این میزان تولید گوشت و شیر می‌توانیم نیاز استان‌های دیگر را نیز تأمین کنیم.

شرلی تأکید کرد: یکی از مهمترین مسائلی که همیشه مورد توجه است تأمین نیاز مردم این استان و سلامت دام‌های موجود است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون 120 هزار رأس دام سنگین در این استان وجود دارد اظهار داشت: تا سه برابر جمعیت دام مولد، دام غیرمولد و گوساله در این استان وجود دارد.

مدیرعامل اتحادیه دامداران استان البرز در بخشی از سخنان خود از موسسه واکسن و سرم سازی رازی تقدیر کرد و بیان داشت: این موسسه از لحاظ علمی بسیار پیشرفته است و توانسته نیاز ما را در زمینه واکسن دام و طیور مرتفع سازد.

به گفته شرلی استان البرز دارای 8 تعاونی دامداران با حدود 1000 دامداری کوچک و بزرگ فعال هستند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار