کد خبر: ۳۲۰۵۶
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۲ 06 May 2015
استاد گرافیست و طراح ایرانی در نشست تخصصی گرافیک گفت: بسیاری بر این باور هستند که هنر گرافیک از غرب آمده در صورتی که در ایران فرهنگ تصویری غنی وجود دارد.
به گزارش مهر، قباد شیوا در نشست تخصصی که به مناسبت هفته گرافیک عصر امروز در سالن همایش شهید آوینی مرکز تربیت معلم استان البرز برگزار شد، اظهار کرد: در ایران فرهنگ تصویری بسیار غنی داریم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه برخی معتقدند هنر گرافیک از غرب آمده است، گفت: این قبیل افراد به این نکته توجه نمی کنند که آثار کشف شده از نژاد پارس نشانگر تلفیق هنر با زندگی آن دوران بوده است.
این طراح و گرافیست با اشاره به اینکه مطالعه تاریخی در بین جوانان کمرنگ شده است، گفت: این معضل بزرگی است جوانان نیازمند آشنایی با تاریخ و هویت سرزمین خود هستند.
وی با لذتبخش توصیف کردن طراحی و هنر گرافیک، افزود: بسیاری از پیشکسوتان هنر گرافیک در ابتدا با نقاشی شروع کردند چرا که هنر گرافیک در کشور جا نیفتاده بود.
قباد شیوا فراوانی کانالهای ارتباطی برای دریافت بسیاری از علوم را مانعی برای مطالعه بیشتر و محسوس تر خواند و گفت: تکنولوژی و کانالهای ارتباطی مختلف باعث شده است که فرصت نکنیم بدنبال کسب معلومات از منابع دسته اول برویم.
شیوا در ادامه شرط ماندگاری آثار گرافیکی را تشریح کرد و گفت: کسانی در این هنر ماندگار شده اند که به سمت و سوی تالیف کتابها در این زمینه رفته باشند.
در پایان گفتنی است؛ این نشست که به همت گروه ارتباط تصویری موسسه آموزش عالی رسام و با حضور اساتید و دانشجویان رشته گرافیک استان البرز برگزار شد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار