شهرام رستمی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه، اظهار کرد: برداشت انار از اوایل پاییز الی اواخر آبان ماه ادامه دارد.
وی در خصوص تولیدات فرآوری انار در این شهرستان افزود: معمولا برای فرآوری این محصول رب انار تولید میکنند ضمن اینکه از دانههای انار برای طبخ غذاهای محلی بهره میگیرند.
رئیس جهاد شاپوری شهرستان پاوه تصریح کرد: برخی افراد از دانههای انار سس انار تهیه و از آن استفاده میکنند و از دانههای خشک شده انار مانند سماق در چاشنی غذاها بهره میگیرند.
وی گفت: ۶۵٠ هکتار از باغات شهرستان پاوه به انار اختصاص دارد و انارهای سالم به بازار عرضه میشوند.
این مقام مسئول عنوان کرد: بر اساس پیشبینیها تا پایان زمان بهرهبرداری چهار هزار و ۵٠٠ تن انار از باغات شهرستان پاوه برداشت میشود.
وی تأکید کرد: از شهرستانهای همجوار از جمله کرمانشاه، جوانرود، صحنه، روانسر و کنگاور برای خرید انار به شهرستان پاوه مراجعه میکنند.
رستمی با بیان اینکه کیفیت انار پاوه بسیار مناسب است تأکید کرد: ارقام عمده انار باغات شهرستان شامل ملس ساوه، یوسفخانی، مزله، کارالی، نرمه دانه، پیرمیکائیل و رباب نیریز است.
به گفته وی شهرستان پاوه هم اکنون بیشترین سطح کشت و بیشترین میزان تولید محصول انار را در استان کرمانشاه در اختیار دارد.