به گزارش تابناک شهرکرد- منوچهر علائی اظهار کرد: افزایش تورم، نرخ دستمزد و مواد مصرف شده در غذا باعث افزایش قیمت هر پرس چلو کباب شده است.
وی نرخ مصوب یک پرس چلو کباب در حال حاضر را 12 هزار و 450 تومان اعلام کرد و گفت:متأسفانه برخی از واحدهای صنفی که کبابهایی با نرخ کمتر از نرخ مصوب شده اتحادیه عرضه میکنند، پوست مرغ را جایگزین گوشت در کباب میکنند.
رئیس اتحادیه طباخان شهرستان شهرکردافزود: در سال گذشته هر پرس چلوکباب 10هزار و 350 تومان بود.
علائی با اشاره به اینکه برخی واحدهای صنفی بهداشت را رعایت نمیکنند، تصریح کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف و عدم رعایت بهداشت، سریعا جواز کسب آنها لغو خواهد شد.
وی اظهار کرد: پزشکان اداره بهداشت نیز به طور مدام بر طباخیها نظارت کرده و از مواد خام و پخته نمونهگیری به عمل میآورند.