تابناک چهارمحال وبختیاری- رئیس اتحادیه طباخان شهرستان شهرکرد گفت: برخی از واحدهای صنفی که کباب‌هایی با نرخ کمتر از نرخ مصوب شده اتحادیه عرضه می‌کنند، پوست مرغ را جایگزین گوشت در کباب می‌کنند.
کد خبر: ۳۹۴۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴ 14 March 2017

به گزارش تابناک شهرکرد- منوچهر علائی اظهار کرد: افزایش تورم، نرخ دستمزد و مواد مصرف‌ شده در غذا باعث افزایش قیمت هر پرس چلو کباب شده است.

وی نرخ مصوب یک پرس چلو کباب در حال حاضر را 12 هزار و 450 تومان اعلام کرد و گفت:متأسفانه برخی از واحدهای صنفی که کباب‌هایی با نرخ  کمتر از نرخ مصوب شده اتحادیه عرضه می‌کنند، پوست مرغ را جایگزین گوشت در کباب می‌کنند.

رئیس اتحادیه طباخان شهرستان شهرکردافزود: در سال گذشته هر پرس چلوکباب 10هزار  و 350 تومان بود.

علائی با اشاره به اینکه برخی واحدهای صنفی بهداشت را رعایت نمی‌کنند، تصریح کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف و عدم رعایت بهداشت، سریعا جواز کسب آن‌ها لغو خواهد شد.

وی اظهار کرد: پزشکان اداره بهداشت نیز به طور مدام بر طباخی‌ها نظارت کرده و از مواد خام و پخته نمونه‌گیری به عمل می‌آورند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار